Christian Creative Writers

A FREE CHRISTIAN WRITERS' FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  PublicationsPublications  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  SpotlightSpotlight  JesusJesus  
NO REGISTRATION**FEEL FREE TO COMMENT AS A GUEST**NO REGISTRATION**POST YOUR POETRY OR STORIES AS A GUEST**NO REGISTRATION**WRITERS RESOURCES**NO REGISTRATION**CHRISTIAN DISCUSSION**NO REGISTRATION**GREAT WRITING TIPS**

Share
 

 Vocabulary Test Answers

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Wordsmith
TECHNICIAN
TECHNICIAN
Wordsmith

CCW SUPPORTER CCW SUPPORTER
Posts : 380
Age : 45
Join date : 2011-07-26

Vocabulary Test Answers Empty
PostSubject: Vocabulary Test Answers   Vocabulary Test Answers EmptyThu Sep 29, 2011 5:54 pm

Vocabulary Test Answers

1. Idiosyncrasy is:

Answer: a peculiar habit or characteristic of an individual or group

2. Someone with excessive concern for precision and formal rules is:

Answer: pedantic

3. Beleaguer means:

Answer: to harass

4. “John’s __________ was irritating. He was reluctant even to buy bread!”

Answer: parsimony

5. An ombudsman is:

Answer: an impartial person who watches for administrative abuses inside organizations

6. If something is in oblivion:

Answer: people have completely forgotten about it

7. The fights on the streets created a big:

Answer: turmoil

8. Mary was always able to recover quickly from misfortunes. She was very:


Answer: resilient

9. A Pyrrhic victory is:

Answer: a victory with huge losses

10. The ________ steps confirmed he was hiding from someone.


Answer: furtive

11. A bipartisan act:


Answer: is supported by both sides

12. Recoil means:

Answer: to move away or bounce back

13. Fred was in a hurry so he entered the room:

Answer: briskly

14. The __________ moon was shiny that night.

Answer: waxing

15. An algorithm is:

Answer: a procedure defined to solve a problem, usually structured in steps

16. If something is implied by actions or statements, it is:


Answer: tacit

17. They had mixed feelings about it; hence their comments weres:

Answer: ambivalent

18. In a meritocracy:


Answer: the advancement of individuals is based on their performance

19. Rhetoric is:


Answer: the skill of using language persuasively

20. Alice was in a conundrum. She had no:


Answer: choice

___________________
God Bless You,

Wordsmith, CCW Admin
Back to top Go down
worshipfreely
WRITERS’ MENTOR (500 + posts)
WRITERS’ MENTOR (500 + posts)
worshipfreely

CCW GOLD MEMBER CCW GOLD MEMBER
POETRY CONTEST WINNER POETRY CONTEST WINNER
Posts : 832
Age : 46
Join date : 2011-08-29
Location : Hillsboro OR

Vocabulary Test Answers Empty
PostSubject: Re: Vocabulary Test Answers   Vocabulary Test Answers EmptyFri Sep 30, 2011 12:26 am

can't believe I got two wrong. Uhhhhhhhhhhhh..................

___________________
Worshipfreely  worship
Back to top Go down
Lora
SITE ADMINISTRATOR
SITE ADMINISTRATOR
Lora

Posts : 5907
Age : 48
Join date : 2011-07-26
Location : Southern CA

Vocabulary Test Answers Empty
PostSubject: Re: Vocabulary Test Answers   Vocabulary Test Answers EmptyFri Sep 30, 2011 1:19 am

LOL

___________________
God Bless, Lora  Nice Ta Meet Ya
Back to top Go down
http://loraconnor.com
Sponsored content




Vocabulary Test Answers Empty
PostSubject: Re: Vocabulary Test Answers   Vocabulary Test Answers Empty

Back to top Go down
 
Vocabulary Test Answers
View previous topic View next topic Back to top 
Share this topic...
Link this topic
URL:
BBCode:
HTML:
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Christian Creative Writers :: CHRISTIAN WRITERS' RESOURCES :: Writing Discussion: Open Forum-